Rieten-manden

Rieten en rotan manden

Welkom

Een rieten opbergmand is niet zomaar een mand.Een mand van riet of rotan heeft behalve een opbergfunctie ook een decoratieve functie.Een rieten mand ziet er ook meestal heel leuk en sfeervol uit.Riet en rotan zijn ook heel sfeervol en hebben een warme en gezellige uitstraling in het interieur.Rieten en rotan woonaccessoires passen behalve in een landelijk ingericht woning ook wel in een modern interieur.Op deze website ziet U een groot aantal afbeeldingen van de mooiste rieten manden en andere rieten woondecoraties.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in de webwinkel waar U dat mooie artikel online kunt bestellen.

Picknickmand

Picknick mand met een 2-vaks indeling gemaakt van Srimit Grey riet. De mand heeft de opdruk "High Tea" Afmeting 50 cm x 22 cm (zonder hengsel gemeten)

naar de website

Picknickmand met bestek

02) Picknickmand van riet met een complete inhoud van glazen, bordjes en bestek voor 4 personen. De mand heeft een bekleding in een landelijk rood/wit geruit motief.

naar de website

Hampton Hill

02) grote rotan mand met deksel vervaardigd van een stevige soort riet. Op de voorzijde de tekst "Hampton Hill" in een zwarte opvallende kleur

naar de website

hoge rotan mand

02) Stoere en hoge rotan mand met als speciaal detail de handvatten van stevig dik touw. Dit is de maat L met een hoogte van 53 m. Genoeg ruimte voor het opruimen van kleine spullen.

naar de website

Rotan Fauteuil

(06)Bij rotan en rieten manden of andere woonaccessoires hoort ook een rotan stoel.Deze mooie rotan stoel is van het Nederlandse woonmerk By-Boo.

naar de website

mand Rommel

02) Rieten mand met deksel in de kleur zwart. Speciaal detail op een bordje aan de voorzijde de tekst "Rommel"

naar de website

houtmand

02) Lekkere grote houtmand voor het opbergen van uw houtblokken voor de openhaard. Gemaakt van een grove soort rotan. Een stevig hengsel voor het verplaatsen van de mand

naar de website

opbergmanden kids

02) 2 leuke opbergmanden voor het speelgoed van uw kinderen. De manden hebben verschillende afmetingen. De grootste met de tekst Toys en de kleinste afmeting met de tekst small toys.

naar de website

opbergmand rotan

02) Rotan mand met deksel met het opschrift "1915" De mand heeft een deksel en heeft genoeg ruimte op uw spulletjes in op te bergen. Gemaakt van een stevige rotan soort, dus de mand kan tegen een stootje

naar de website

mand New England

02) Grote mand met deksel in vierkant model. Gemaakt van een stevig rotan soort. Twee handvatten van jute. Aan de voorzijde de tekst "New England"

naar de website

rotan mand met deksel

02) grote rotan mand met deksel gemaakt van het grove en stoere Koboo Grey rotan. De mand heeft een afmeting van 50 x 28 cm. 2 handvatten voor het makkelijk verplaatsen

naar de website

opbergmand

02) Grote opbergmand zonder deksel gemaakt van een grove soort rotan. Extra luxe uitstraling door de twee lederen handvatten in de kleur bruin.

naar de website

Fresh Fruits

Rotan mand met hengsel gemaakt nva Srimit Grey riet in de kleur wit. De rietsoort is fijn, elegant en ook sterk. Leuk om als fruitmand te gebruiken.

naar de website